Select Page

El termini de presentació de documentació per participar en el procés de selecció comença hui mateix i acabarà el 15 de novembre.

L’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal convoca 8 noves places per a la seua plantilla. Dos oficials de segona d’obres; un oficial de primera de pintura; un operari sepulturer/a; tres oficials de primera en obres i un mecànic/a. Així ho informa l´edil d´Escena Urbana i responsable de La Pública, Aurora Serrat.

El termini de presentació de sol·licituds per participar en els respectius processos de selecció dóna inici hui mateix, 17 d’octubre del 2023 i conclourà el proper 15 de novembre, inclusivament. Les instàncies es podran presentar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Altea i de forma electrònica al web www.altea.es

Les bases de les convocatòries, publicades al BOP d’ahir dilluns 16 d’octubre, també es troben disponibles a www.altea.es

“Des de l´Empresa Púbica se segueix treballant per millorar els serveis i amb estos nous llocs de treball es contribueix a consolidar les brigades dels diferents equips de treball”. Ha conclòs Aurora Serrat.

Pin It on Pinterest